Hoppa till sidans innehåll

Anmälning till övriga tävlingar


SÅ GÖR DU DIN EGEN ANMÄLAN TILL TÄVLINGAR

 

Från och med i år (2004/05) kommer alla anmälningar att gå via Klubben Online (förutom deltagande i stafetter vilket inte Klubben Online systemet klarar av ännu). Den som väljer att anmäla direkt till arrangören och inte går via Klubben Online betalar själv sin anmälnings/startavgift vilken sedan återfås mot uppvisande av kvitto efter tävlingssäsongens slut.

Att anmäla via Klubben Online är mycket enkelt. Genom klubbens Klubben Online Hemsida görs denna anmälan enligt följande:

 1.Vänsterklicka med på underrubriken Tävlingskalender som finns under huvudrubriken Tävlingar.

2.Du är nu inne i Tävlingskalendern och kan se alla tävlingar, du kan välja att se alla (årsvis), månadsvis eller distriktsvis.

3.Vänsterklicka med musen på den tävling som du vill tävla i. Du kommer då till en sida som heter Arrangemangsinfo – för ”vald” tävling. Där finns information om arrangemanget.

4. För anmälan vänsterklickar du på rutan Till anmälan .

5.Du kommer nu till en sida som har följande utseende:

 

                Du har inte behörighet till den här funktionen

 

                Dessa roller har behörighet:                   ”Administratör"

 

                Skriv in lösenordet för rollen:

 

                               Lösenord

 

Vänsterklicka med musen på pilen till vänster om Administratör och välj Medlem.

Skriv in aktuellt lösenordet (som du fått i samband med att medlemsavgiften betalts) i rutan för lösenord. Tryck enter eller på Logga in.

6.Du är nu inne på aktuell sida för anmälan till den tävling du valt i steg 4 ovan. Här ser du en förteckning över samtliga medlemmar i klubben (aktiva, passiva, föräldrar, tränare ungdomar, skidskola etc.).

7.Leta i medlemslistan till ditt namn dyker upp. Markera ditt namn och vänsterklicka på rutan Anmäl mig (finns uppe till höger på sidan).

8.Du kommer nu att få upp en bild där du ser en del information om dig.

9.Här skall du välja den klass som du skall tävla i, t ex klassen längd damer 15 år. Därefter markerad du med X i rutan för Använd som standardklass. När detta är gjort klickar du på rutan Spara anmälan. Din anmälan är nu gjort.

10.Vid sista dag för anmälan till respektive tävling kommer den tävlingsansvarige i klubben att godkänna anmälan till respektive arrangör. Att godkänna anmälan är ingenting som den enskilde medlemmen kan göra. För godkännande av anmälan krävs att full medlems-/träningsavgift erlagts.

 

Med det nya systemet har anmälningsförfarandet till tävlingar förenklats avsevärt. Tiden för medlem att anmäla sig till tävlingar kommer därför att förlängas. Tidigare skulle anmälan ha gjort till tävlingsansvarig i klubben senast onsdagen veckan före aktuell tävlingshelg. Från och med i år kommer möjligheten till anmälan att finnas till och med dagen innan sista anmälningsdag som respektive arrangör bestämt (framgår av respektive inbjudan). När sista anmälningsdag för klubbens medlemmar gått ut kommer anmälningsmöjligheten att stängas.

Bevakning av tävlingsanmälningar sker endast för de tävlingar som hör till distriktet Västerbottens skidförbund. Har man tänkt deltaga i någon tävling utanför länet måste detta också meddelas tävlingsansvarige i klubben (Anders Forsberg) i god tid. Anmälan skall dock ske genom förfarande enligt ovan.


OBS! Det är endast för klubbens ungdomar, juniorer och kontrakterade seniorer som klubben betalar anmälnings/startavgifter. Övriga som vill delta i tävlingar betalar själva sin anmälnings/startavgift (anmälan kan dock ske genom Klubben Online enligt ovan och anmälan måste godkännas för att bli fullständig).

 
 

Uppdaterad: 08 DEC 2008 19:30

Ullmax Webshop

 

Våra samarbetspartners

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 ICA Superteg


 Team Sportia

  CRAFT

 
 

Postadress:
Röbäcks SK - Skidor
Skravelsjövägen 86, Mikael Åhl
90440 Röbäck

Kontakt:
Tel: +46706981430
E-post: This is a mailto link

Se all info